Качване на информация в сайтове

Интернет е широко поле за намиране на почасова работа. Всеки уеб сайт качен в интернет пространството, по своята същност е за споделяне и обмяна на информация. Актуализацията на информацията в един уеб сайт се налага ежедневно, като превод, корекция и промяна на текст, конвертиране и оформяне на графични изображения, изготвяне на таблици, създаване на хиперлинкове и други. За да бъде постигнат отличен ефект собствениците на сайтове наемат хора за качване на информация.


Информацията предимно се предоставя от собственика на сайта или място от където можете да го получите. Кандидатстването на подобна позиция ще ви донесе опит, допълнителен доход  и други предимства. Контрола който ще получите върху уеб сайта, ще ви даде възможност да практикувате един нов метод на работа и същевременно ще попълвате изтънелия си бюджет. Какво трябва да знаете? При качването на информацията и актуализацията й, трябва да гарантирате на клиентите си отличен външен вид и структура на уеб сайта.


Какво рабираме под отличен външен вид? Текста, да оразмерен в рамките на полето, изображението към него да е в правилният размер и не на последно място шрифта да бъде нормален, т.е. нито много дребен, нито много едър. Ключовите думи да бъдат подчертани с Bold, след 3-4 изречения да има оставен интервал, за по-лесно препрочитане.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/457_attach_3610_normal.jpg