Изработване на дипляни и визитки

Когато решите да започнете почасова работа онлайн, можете да се квалифицирате в изработката на визитки, брошури, рекламни каталози, дипляни, листовки, флаери, плакати, календари и други предпечатни продукти.


За да се наложите, като дизайнер на пазара трябва да гарантирате пефектно изпълнение на визията на изделието преди отпечатването му, като използвате съвременни техники в предпечата.


По отношение на размерите на листовките, фирмените каталози и дипляните може да се ориентирате като се съобразите със стандартните размери предлагани на пазара и форми по желание на клиента.

Тябва да иамте пред вид, че класическите размери за дипляни е формат А3 420х297 мм. с една или с две сгъвки, А4 формат в разгънат вид е с размер 210х297 мм., А5 формат с размери 148х210 мм. с една или две сгъвки.


Класическият предпечат се извършва по скалата на CMYK за цветове, като може да се предвиди частично или цялостно UV лакиране, гланц или мат ламинат или в комбинация мат ламинат + частично UV лакиране, което придава стил на продукта.


 Бъдете убедени, че колкото по-качествено изпълните дадена поръчка, толкова повече клиенти ще проявят интерес към вашата работа.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/457_attach_3607_normal.jpg