Работа като фрийлансър

Ако имате намерение да си търсите почасова работа от дома, вероятно сте попадали на много обяви, които се опитват да ви убедят, че ще направите стотици левове на седмица пишейки от компютъра си. За жалост, много от тези обяви се оказват лъжа, който ще ви накарат да извършите малка по обем или неблагодарна работа само и само за да отбият номера, че са ви дали работа.

Истината е, че можете да изкарате приличен доход, работещи от дома си с истинска предпечатна работа, чрез предлагане на различен тип услуги. Това не изисква кой знае какъв опит или пък финансиране от ваша страна.

Ще си кажете, да бе да, кой точно ще ми плати, за да извършвам подобни услуги от персоналния си компютър. Ще изброим на няколко места, които имат нужда от този подобен род услуги постоянно.

1. Интернет пазара се нуждае редовно от статии, продуктови портфолиота и представяния;
2. Хората интересуващи се от артикъл и блог маркетинг са от тези, които имат нужда от постоянно свежи текстове;
3. Интервюта с известни личности , необходими за сайтове;
4. Блогърите и собствениците на сайтове също имат нужда от нов контент;

Това са само част от хората и местата, за да ви добиете представа, къде можете да предложите вашите услуги. Съществуват много други възможности, да предоставите вашитее умения и да водите нормален живот, като фрилансер или уеб консултант.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/457_attach_3603_normal.jpg