Направа на блог

Ако сте си задавали въпрос, с какво можете да изкарате финансово почасово от в къщи, сега ще се опитаме да ви запознаем с направата на блог за клиент. Накратко блога е модерен уеб сайт. Сам по себе си това е сайт, но с дадена насоченост, като обратна връзка с потребителите чрез публикуване на техни коментари.


Блога се различава от познатите ни сайтове, по някои детайли. Ето някой съществени разлики между блог и сайт:


•    Не се заплаща хостинг и домейн
•    Използване на лесна система за публикуване на статии и тяхното редактиране
•    Бързо класиране в Google
•    Вградена опция за оптимизиране по ключови думи
•    Възможност за лесна промяна в дизайна на сайта


По-скоро блога можем да го оприличим, като онлайн дневник, който дава възможност на собственика му, да вписва лични или информационни теми. Начинът на писане предимно е с информативен характер. Потребителите могат да добавят свои коментари под края на публикацията и след коментарите на другите потребители. Коментарите се публикуват в хронологичен ред. Публикациите могат да бъдат интервюта, коментари, дискусии, социални проблеми и др.


Можете да се осъвършенствате да изработвате блогове на WordPress платформа. Там имате над 600 готови приложения и хиляди различни готови теми. С WordPress блог платформа получавате маневреност и възможност да направите блог възможно най-подходящ за бизнеса на вашия клиент.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/457_attach_3608_normal.jpg